Kocaeli DEVA Partisi’nden Açıklama: Belediye Başkan Adayları Tanıtıldı
Kocaeli DEVA Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Genel Başkan Sn. Ali Babacan’ın Karamürsel, Kartepe ve İzmit’te Belediye Başkan Adayları ve vatandaşlarla bir araya geldiği belirtildi. Ayrıca, İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklaması ile adayların kamuoyuna tanıtıldığı ifade edildi.
Genel Başkanın Ziyaretleri
Genel Başkan Sn. Ali Babacan’ın, Kocaeli il genelindeki ilçelerde ve şehir merkezinde düzenlenen etkinliklerde Belediye Başkan Adayları ve vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi.
Basın Açıklaması ile Aday Tanıtımı
Açıklamada, Kocaeli DEVA Partisi İl Başkanlığı’nın düzenlediği basın açıklamasında, Belediye Başkan Adayları’nın kamuoyuna tanıtıldığı ifade edildi. Bu tanıtımın, adayların halka daha yakından tanıtılması ve vizyonlarının paylaşılması adına önemli bir adım olduğu belirtildi.
Kocaeli ve Ülkemize Hayırlı Olsun
Açıklamada son olarak, aday tanıtımının Kocaeli’ye ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunularak, DEVA Partisi’nin seçim sürecine güçlü bir şekilde girdiği ve halkla daha etkin bir iletişim kurmayı hedeflediği ifade edildi.
Bu açıklama ile DEVA Partisi’nin Ko