Siyaset

Gülsüm Demir’e Körfez Halkından Büyük Destek!

Bağımsız Türkiye Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Gülsüm Demir, Körfez’de bulunan perşembe pazarında gerçekleştirdiği etkili ziyarette büyük ilgi gördü. Esnafları ziyaret ederek seçim öncesi destek isteyen Demir, partisi ekibiyle birlikte projelerini ve hedeflerini esnaflarla paylaştı.

Pazar alanında gerçekleşen esnaf ziyaretinde, Başkan Adayı Gülsüm Demir, Körfez için planladığı projeleri detaylarıyla anlattı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Demir, seçildiğinde bu talepleri yerine getireceğine dair söz verdi. Pazarda dolaşırken halkın olumlu tepkilerini alan Demir, destek sözü alan vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Adayı Gülsüm Demir, esnaf ve vatandaşlar arasında olumlu bir atmosferde geçen ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın desteğiyle, Körfez için planladığımız projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Aldığımız olumlu dönüşler bize güç veriyor. İnşallah seçimi kazanarak, Körfez’i daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz” dedi.