

Yerel seçimlerde Kocaeli ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen YRP Yeniden Refah Partisi’nden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Prof. Doğan Aydal, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Geçen yıl doğum gününü İsrail’de kutlayan Aydal, bu yıl Çin’de olacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her Eylül’de başka bir ülke gel diyor, ben de gidiyorum” ifadelerini kullanan Aydal, 11 gün boyunca telefon ve mesajlara cevap veremeyeceğini belirtti.
Geçtiğimiz yıl İsrail’de doğum günü kutlaması büyük tartışmalara yol açan Aydal, birçok partilinin “Dünyada doğum günü kutlanacak başka yer mi kalmadı?” eleştirilerine rağmen tavrından geri adım atmamıştı. Şimdi ise Çin’deki doğum günü kutlaması şimdiden merak konusu oldu.






















Kocaeli Haber Merkezi, Kocaeli haber, Kocaeli son dakika, gündem, siyaset, spor, ekonomi ve yerel gelişmeleri anbean takip edebileceğiniz güncel haber platformudur. Kocaeli haberleri tarafsız, hızlı ve doğru yayın anlayışıyla okuyuculara sunulmaktadır.