Kocaeli Haber – Son Dakika Kocaeli Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Siyaset
  4. »
  5. SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZİ “TARİHİN EN SOĞUK GÜNÜ” PROGRAMIYLA, KUR’AN TİLAVETİ VE …

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZİ “TARİHİN EN SOĞUK GÜNÜ” PROGRAMIYLA, KUR’AN TİLAVETİ VE …

*

[ad_1]

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZİ “TARİHİN EN SOĞUK GÜNÜ” PROGRAMIYLA, KUR’AN TİLAVETİ VE DUALARLA ANDIK

Binlerce kahraman askerimizin şehit olduğu Sarıkamış Harekâtı’nın 109. yılı münasebetiyle; Kervansaray Kültür Yapısı’nda düzenlediğimiz, “TARİHİN EN SOĞUK GÜNÜ” konulu söyleşi Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr.Oğuz Polatel ve gençlerimizin katılımıyla yapıldı.

Birinci Dünya Savaşı’nda Kafkas Cephesi’nin en büyük kara harekâtı olan Sarıkamış Harekatı’nın konuşulduğu, zor şartlardaki büyük mücadelenin anlatıldığı ve aziz şehitlerimizin yâd edildiği söyleşi Kur’an tilaveti ve dua ile başladı. Dr.Oğuz Polatel’in sunumu ve film gösterimiyle devam etti. Program sonunda izleyicilere helva ikram edildi.

Yaptığı sunum ile Sarıkamış Harekatı günlerini ve şehitlerimizin mücadelesini anlatan Dr.Oğuz Polatel’e, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve sonrasında duayı yapan Bağdat Camisi İmamı Sayın Yasin Keserci’ye, programımıza katılan, Gölcük Kaymakamı Sayın Müfit Gültekin, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Kemal Yavuz, MHP İlçe Başkanı Sayın Derya Çavdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caferi Tayyar Mert, Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Sayın Mehmet Aslan, hemşehrilerime, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle; vatan ve mukaddesat uğruna canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gâzilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. 🤲🇹🇷

[ad_2]

Source

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın