SON DAKİKA
--:--:--

Eski Muhtar Yaşar Ceylan Traktörün Altında Ölü Bulundu

Bağlantı kopyalandı!
Eski Muhtar Yaşar Ceylan Traktörün Altında Ölü Bulundu

Malatya’nın Kale ilçesinde ikamet eden ve kendisinden bir süredir haber alınamayan 71 yaşındaki eski mahalle muhtarı Yaşar Ceylan, evinin bahçesinde traktörünün altında ölü bulundu. Ailesinin endişelenerek komşularından yardım istemesi üzerine ortaya çıkan üzücü olayın ardından, güvenlik güçleri kaza mahallinde geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Komşuların Kontrolü Sırasında Fark Edildi

Geçmiş yıllarda Sarıot Mahallesi’nin muhtarlığını üstlenen Yaşar Ceylan, gün içerisinde rutin işleriyle ilgilenmek üzere evinden ayrıldı. İlerleyen saatlerde kendisine telefonla ulaşmaya çalışan yakınları, uzun süre yanıt alamayınca durumdan şüphelendi. Aile üyeleri, vakit kaybetmeden Kıyıcak Mahallesi’nde yaşayan komşularla irtibata geçerek yaşlı adamın durumunun kontrol edilmesini talep etti. Ceylan’ın ikametgahına giden çevre sakinleri, bahçe alanında arama yaparken eski muhtarı traktörün altında hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Karşılaştıkları manzara sonrasında büyük bir şok yaşayan vatandaşlar, durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi ve Soruşturma

Gelen ihbar üzerine bölgeye hızla jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen ilk kontrollerde, 71 yaşındaki Yaşar Ceylan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Jandarma ekipleri, olası bir güvenlik zafiyetini önlemek adına bahçe çevresine şerit çekerek sivillerin girişini engelledi. Olay yeri inceleme uzmanları, traktörün konumunu, arazinin eğimini ve kazaya sebebiyet verebilecek diğer çevresel faktörleri titizlikle kayıt altına aldı. Kazanın tam olarak ne zaman ve nasıl gerçekleştiği, yapılacak teknik analizlerin ardından netlik kazanacak.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edildi

Nöbetçi cumhuriyet savcısının kaza mahallinde yaptığı detaylı incelemelerin tamamlanmasının ardından, Yaşar Ceylan’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin, burada yapılacak kapsamlı tıbbi değerlendirmeler sonucunda hazırlanan raporla belirlenmesi bekleniyor. Bölgede uzun yıllar muhtarlık yapmış olan Ceylan’ın ani vefatı, hem Sarıot hem de Kıyıcak mahallelerinde derin bir üzüntüyle karşılandı. Güvenlik güçlerinin olayla ilgili başlattığı çok yönlü adli tahkikat kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Benzer Haberler
Bursa İnegöl’de Koltuk Fabrikasında Yangın: İki Kişi Dumandan Etkilendi
Bursa İnegöl’de Koltuk Fabrikasında Yangın: İki Kişi Dumandan Etkilendi
CHP Genel Merkezi Önünde Gazeteci İlter Yeşiltaş’a Fiziksel Saldırı
CHP Genel Merkezi Önünde Gazeteci İlter Yeşiltaş’a Fiziksel Saldırı
Sakarya’da Aile İçi Şiddet: Eşini Öldürüp İntihar Etti
Sakarya’da Aile İçi Şiddet: Eşini Öldürüp İntihar Etti
Eski Muhtar Yaşar Ceylan Traktörün Altında Ölü Bulundu
Eski Muhtar Yaşar Ceylan Traktörün Altında Ölü Bulundu
Sakarya’da Cinayet ve İntihar: Eşini Öldürüp Yaşamına Son Verdi
Sakarya’da Cinayet ve İntihar: Eşini Öldürüp Yaşamına Son Verdi
Dilovası’ndaki 7 Kişinin Öldüğü Fabrika Yangını Davasında 3 Tahliye
Dilovası’ndaki 7 Kişinin Öldüğü Fabrika Yangını Davasında 3 Tahliye
Kocaeli Haber, Son Dakika ve Güncel Haberler
Kocaeli Haber - Son Dakika Kocaeli Haberleri

Kocaeli Haber Merkezi, Kocaeli haber, Kocaeli son dakika, gündem, siyaset, spor, ekonomi ve yerel gelişmeleri anbean takip edebileceğiniz güncel haber platformudur. Kocaeli haberleri tarafsız, hızlı ve doğru yayın anlayışıyla okuyuculara sunulmaktadır.

2022 Kocaeli Haber Merkezi © Tüm hakları saklıdır. Kocaeli Haber Merkezi